Koncept VMC apartmana je osmišljen tako da ispunjava standardizaciju najmodernijih hotela planinskog tipa i savršeno se uklapa u ambijent. Predviđena je izgradnja približno 3000 metara kvadratnih, sa luksuznih 24 apartmanskih jedinica, obogaćenih dodatnim sadržajem u vidu FITNESS zone, WELLNESS i SPA centra sa propratnim prostorijama i dečijim IGRAONICAMA. Moderni smeštaj VMC apartmana, diktira novi trend formiranja prostora, luksuznog i komfornog planinskog načina stanovanja na Zlatiboru i predstavlja uvertiru u projekte koje će “VMC” realizovati u daljoj budućnosti.

Elegantna fasadna obrada višespratnog objekta formirana je tako da spremno odoleva zahtevnim vremenskim uslovima, koje sama lokacija diktira i kroz igru masa i obloga najvišeg kvalitativnog ranga, kompletno je podređena nekim od najsavremenijih dizajnerskih sistema, što se dodatno preslikava na sadržajno bogat luksuzni smeštaj. Korisnicima je na raspolaganju bezbroj mogućnosti da se maksimalno opuste, relaksiraju u planinskom ambijentu iz svojih apartmana, koji odišu komforom i funkcionalnošću i poseduju odlične ekološke performanse.

Prilaz VMC apartmanima je obezbeđen sa dve strane i u zoni partera postavljeni su grejni kablovi, kao i u sklopu silazne rampe, što predstavlja dodatni benefit i znatno olakšava saobraćajnu komunikaciju korisnicima.

 

Atraktivan izgled fasade propraćen je tehničkim karkteristikama materijala, koji su u najvišem kvalitativnom rangu, na tržištu. Korišćenjem akustičnih termo blokova u kombinaciji sa azmofonom, obezbeđen je višok stepen zaštite od buke, te korisnici mogu nesmetano uživati u boravku.

 

Ušteda toplotne energije je na najvišem nivou, zahvaljujući termoizolacionom sloju visokog kvaliteta i to u kombinaciji Knauf Insulation sistema sa XPS-om i Multipor termoizolacione ploče, između hodnika i stanova, kao i eloksiranom aluminijumskom profilu, najvišeg kvaliteta, u materijalizaciji spoljašnje stolarije sa termoprekidom u kombinaciji sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane.