O PROJEKTU

Kompanija VMC pokreće ekspanziju gradnje ekskluzivnih objekata projektom modernih apartmana na Zlatiboru.

 

Želja da se dođe do realizacije kreativnih ideja i podizanja načina stanovanja u našoj zemlji na viši nivo, dovela je do formiranja kompanije VMC iza čijeg imena stoje porodice Vučković i Milivojević na čelu sa MSc Vučković Markom dipl. inž. građ. koji iza sebe ima izvedene projekte najlepših objekata u Kragujevcu i uspešnim fudbalerom Lukom Milivojevićem.

 

VMC apartmani budućim stanarima nude izuzetan kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa novitetima na polju SMART tehnologija i zehtevima energetske efikasnosti.

 

U sklopu 3000 metara kvadranih pored 24 luksuznih apartmana nalaze se i PREMIUM sadržaji poput Wellness & Spa centra, Fitness zona, multimedijalna i interaktivna igraonica za decu, skijašnica, parking zona na dve lokacije, kao i zona za odlaganje ski opreme, bicikli i električnih trotineta.

Svim stanarima na raspolaganju su i suoer brzi punjači za električne automobile kao i električne trotinete.

 

Moderni smeštaj VMC apartmana, diktira novi trend formiranja prostora, luksuznog i komfornog planinskog naćina stanovanja na Zlatiboru

EKSKLUZIVNA LOKACIJA

Borova šuma i mnoštvo lokaliteta u netaknutoj prirodi kao i bogat društveni i sportski sadržaj su elementi koji izdvajaju Zlatibor već godinama unazad, kao najposećeniju turističku destinaciju na teritoriji Republike Srbije.

LUKSUZNA GRADNJA

VMC Apartmani budućim stanarima nude izuzetan kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru oprema u skladu sa novitetima na polju SMART tehnologije i zahtevima energetske efikasnosti. 

SMART SISTEMI

Kontrola grejanja i količine tople vode, električno podizanje i spuštanje roletni i upotrebna SMART ključa koji podrazumeva kontrolisani pristup apartmanu.

Prilaz VMC apartmanima je obezbeđen sa dve strane i u zoni partera postavljeni su grejni kablovi, kao i u sklopu silazne rampe, što predstavlja dodatni benefit i znatno olakšava saobraćajnu

komunikaciju korisnicima.

 

Ušteda toplotne energije je na najvišem nivou, zahvaljujući termoizolacionom sloju visokog kvaliteta i to u kombinaciji Knauf Insulation sistema sa XPS-om i Multipor termoizolacione ploče, između hodnika i stanova, kao i eloksiranom aluminijumskom profilu, najvišeg kvaliteta, u materijalizaciji spoljašnje stolarije sa termoprekidom u kombinaciji sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane.

Elegantna fasadna obrada višespratnog objekta formirana je tako da spremno odoleva zahtevnim vremenskim uslovima, koje sama lokacija diktira i kroz igru masa i obloga najvišeg kvalitativnog ranga, kompletno je podređena nekim od najsavremenijih dizajnerskih sistema, što
se dodatno preslikava na sadržajno bogat luksuzni smeštaj.

 

Atraktivan izgled fasade propraćen je tehničkim karkteristikama
materijala, koji su u najvišem kvalitativnom rangu, na tržištu.
Korišćenjem akustičnih termo blokova u kombinaciji sa azmofonom,
obezbeđen je višok stepen zaštite od buke, te korisnici mogu nesmetano uživati u boravku

Uređenje apartmana

Kompanija VMC u saradnji s projektantskom kućom Extent, iza koje stoji niz uspešno izvedenih projekata kako u zemlji tako i u inostranstvu, nudi i mogućnost uređenja enterijera apartmana, ponudama u više varijanti koje su personalizovane u odnosu na budžetska sredstva kupca.

mogućnost kreditiranja

Kvalitet gradnje kao i skladan odnos cene i kvaliteta kvadrata u osnovi gradnje je u potpunosti pokriven projektnim finansiranjem “Eurobank A.D Srbija” i “VMC apartment Zlatibor”. 

rentiranje apartmana

VMC pored niza pogodnosti svojim kupcima nudi i mogućnost rentiranja kupljenih apartmana, posredstvom eminentnih agencija, sa mogućstvom prilagođavanja ponude željama kupaca.

partneri projekta

Projektantska kuća i generalni izvođač radova

Procene - istraživanje tržišta - supernadzor projekta

Projektantska kuća i generalni izvođač radova

lokacija

zakažite posetu