Uređenje apartmana

VMC predstavlja firmu formiranu sa željom da se objedini znanje i inovacija. Poslovna koncepcija se bazira na principu da u okviru investicionih projekata okuplja  najstručnija imena u oblasti projektovanja i  izvođenja radova. 

 

Ova komponenta je upravo ono što pruža siguran produkt visokog kvaliteta, koji poseduje sve parametre zadovoljenja potreba i zahteva svih
kupaca.


Pored ekskluzivnog prostora, kompanija VMC u saradnji s projektantskom kućom Extent, iza koje stoji niz uspešno izvedenih projekata kako u zemlji tako i u inostranstvu, nudi i mogućnost uređenja enterijera apartmana, ponudama u više varijanti koje su personalizovane u odnosu na budžetska sredstva kupca.

 

Mogućnost povoljnog kreditiranja

Kupac za uložena sredstva ne dobija samo apartmanski smeštaj već elitni prostor, čija lokacija pruža mir i sigurnost, što predstavlja mnogo viši stepen vrednosti od uložene. 

 

Kvalitet gradnje kao i skladan odnos cene i kvaliteta kvadrata u osnovi gradnje je u potpunopsti pokriven projektnim finansiranjem “Eurobank A.D Srbija” i “VMC apartment Zlatibor”. 

 

Sve uplate se vrše na namenski račun pod striktnim nadzorom banke. Ovakav partnerski odnos pruža jedinstvenu mogućnost našim kupcima da uživaju pogodnoisti u vidu specijalne saglasnosti NBS-a (Narodne Banke Srbije) i NKOSK-a (Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita), za odobrenje stambenog kredita, od samog početka gradnje objekta, po najpovoljnijoj kamatnoj stopi na tržištu.

mogućnost rentiranja apartmana

Veoma bitno je naglasiti da firma VMC pored niza pogodnosti svojim kupcima nudi i mogućnost rentiranja kupljenih apartmana, posredstvom eminentnih agencija, sa mogućstvom prilagođavanja ponude željama kupaca i to: 

1. U vidu FIKSNE mesečne rente 

2. Određenog PROCENTUALNOG udela od ukupnog mesečnog profita dobijenog rentiranjem 

3. U slučaju da se kupac odluči za SAMOSTALNO rentiranje apartmana, nudimo mogućnost saradnje sa profesionalnim agencijama za ODRŽAVANJE apartmana. 

zakažite posetu